Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Новини

Какви са характеристиките на всяка система от машини за самолети?
Време за освобождаване: 2020-08-14 15:58:59  Хитове: 12

Какви са характеристиките на всяка система от машини за самолети?


Характеристиките на всяка система от машини за плоска маска са следните:


Система за сгъване


1.Сгъващо устройство, лесно за регулиране и регулиране


Второ.Колелото за заваряване с голям диаметър може ефективно да намали деформацията на продукта.


Автоматична система за подаване


1.Рамка от алуминиева сплав, твърда и красива, за да се гарантира, че размерът на крайния продукт е точен;


Второ.неръждаема стомана, регулируема от ляво до дясно;


Три.Колелото за напрежение е настроено, за да се регулира напрежението в тъканта, така че ефективно да се гарантира красотата и гладостта на крайния продукт;


4.Независима назална транспортна група, удобна за регулиране и поддържане.


Ултразвукова топлинна запечатваща система


1.Титаниева сплав плесен, когато повечето производители на машини за маски използват алуминиева сплав, маската машина е осигурила и активно защитава клиентите да използват отлив от титаниева сплав, защото в сравнение с алуминиева сплав, е лесно да се окисли и спука, което не е подходящо за продължителна бърза работа и краткотрайна експлоатация.


Второ.Вносни ултразвукови преобразуватели, 20K международен честотен стандарт, мощност и устойчивост; плюс два комплекта ултразвукова система, ефективно гарантират качеството на заваряването на продуктите.


Три.Програмата на PLC контролира движението на цялата машина, за да намали трудността при работа на потребителите.


Система за разтоварване


1.Формиране на два продукта едновременно, за да се подобри скоростта на производство


Второ.Продуктово положение, автоматично подреждане, удобно за завършване и подреждане на готови продукти, спестяване на време и труд за заваряване на лентата за уши в следващия процес.


Цялата машина има стабилна производителност, непрекъснато регулируема скорост на производство, висока производствена ефективност, до 160 парчета на минута, удобно и точно броене, висока скорост на използване на суровините, проста и удобна работа и регулиране, висока степен на автоматизация и ефективно намаляване на разходите за труд.


Сега можете да купите най-доброто качество на високоскоростната плоска маска машина от Dongguan caiao Machinery Co., Ltd. Висококачествена автоматична високоскоростна плоска маска машина, отлична материя selec& 35356;ион, експертна консултация е нашата характеристика, можете да бъдете сигурни, че ще си купите автоматична високоскоростна плоска маска.Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd. е един от професионалните производители на интелигентно оборудване в Китай.Можете да купувате и продавате машини, произведени в Китай от нашата фабрика.


предишен: Характеристики на...

Следващия: No