Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Новини

Умения за отстраняване на грешки в машинната машина
Време за освобождаване: 2020-08-13 18:32:47  Хитове: 7

Умения за отстраняване на грешки в машинната машина




Включете превключвателя за стартиране и спиране на захранването и вградената светлина на превключвателя за захранване е включена. Регулирайте налягането на въздуха. Клапанът за налягане на въздуха е под работната маса. Отворете вратата на оборудването, за да видите клапана за налягане на въздуха. Регулирайте налягането според реалната ситуация.




Маската машина е многослойна нетъкана тъкан чрез горещо пресоване, сгъване, ултразвуково заваряване, рязане на отпадъци, заваряване на носа с уши на колан и други процеси за производство на разнообразни маски с определено филтриране. Оборудването за маски не е единична машина, тя се нуждае от сътрудничество на множество машини, за да завърши различни различни процеси.


Автоматичната машина за маска с вътрешно ухо възприема метод на ултразвуково заваряване. Когато маската бъде преместена в положение за обработка, тя може да се използва за заваряване на вътрешната маска на ухото. Ултразвуковата вълна се генерира автоматично, която образува микро амплитуда и високочестотна вибрация върху лентата на ухото и моментално я превръща в топлина, разтопява материал, който ще се обработва и накрая прави лентата за уши трайно залепена или вградена във вътрешната страна на тялото на маската. Това е последният процес на обработка на производството на маска за вътрешно ухо. Необходим е само един оператор, който да постави тялото на маската парче по парче в маскиращия диск, а последващите действия се изпълняват от автоматичната работа в режим на готовност на оборудването.


предишен: Как да отстраним а...

Следващия: Класификация и ос...