Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Новини

Класификация и основен обхват на приложение на машината за плоска маска
Време за освобождаване: 2020-08-14 15:59:15  Хитове: 6

Класификация и основен обхват на приложение на машината за плоска маска




Маската за лице е разделена на 2-слоеве от нетъкана текстилна маска, 3-слоеве от нетъкана текстилна маска и 4-слоеве от активна въглеродна маска.


Размер: 17.5 ”.


Суровина с плоска маска: двуслойна маска: нетъкана тъкан, ребро, кука за уши.


3-слойна маска: нетъкана тъкан, ребро, кукичка за уши, филтърна памук (филтърна хартия).


Активирана въглеродна маска: нетъкана тъкан, ребро, кука за уши, филтърна памук (филтърна хартия), активна въглеродна кърпа.


Класификация на равнинни маски: външно ухо с плоска маска, вътрешно ухо с плоска маска, маска от тип бинт


Основната приложно поле на равнината маска: еластична маска за окачване на ухото се използва главно в хранителна фабрика, завод за електронни инструменти, фармацевтична фабрика, козметичен салон, семейно здравеопазване и т.н. Маската за превръзка се използва главно в медицинската и здравната индустрия, особено в хирургията.


Сега можете да купите най-доброто качество на високоскоростната плоска маска машина от Dongguan caiao Machinery Co., Ltd. Висококачествена автоматична високоскоростна плоска маска машина, отлична материя selec& 35356;ион, експертна консултация е нашата характеристика, можете да бъдете сигурни, че ще си купите автоматична високоскоростна плоска маска.Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd. е един от професионалните производители на интелигентно оборудване в Китай.Можете да купувате и продавате машини, произведени в Китай от нашата фабрика.

предишен: Умения за отстран...

Следващия: Характеристики на...